palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Tisza-tó

Tisza-tó

Folytatódnak a munkák a Tisza-tónál

A Komplex Tisza-tó Projekt kivitelezője, a „K és H” Konzorcium tájékoztatása szerint az 51. héten, december 16-22. között Kiskörén folytatódnak a hallépcső földmunkái, illetve a műtárgy alapozása.

Bővebben...

 

OzoneNetwork Egyenlítő: A kiskörei hallépcső

A Komplex Tisza-tó projekt részeként épülő "halbarát" hallépcső jelentőségéről, illetve a Közép-Tisza-vidék vízgazdálkodási problémáiról, valamint a 40 éves Tisza-tóról is beszélt Lovas Attila, a KÖTIVIZIG igazgatója az OzoneNetwork Egyenlítő című műsorában.

 

Tisza-tavi kerekasztal a hogyan továbbról

Immár 20 esztendős az a kormányhatározat, amely két évtizedre – 89,25 mAf szinten - rögzíti a Kiskörei-tározó maximális üzemvízszintjét.

Bővebben...

 

Tisza-tó: fokozott figyelmet kérünk a közlekedőktől

A Komplex Tisza-tó Projekt kivitelezője, a „K és H” Konzorcium tájékoztatása szerint a 48. héten, azaz november 25. és december 1. között Kiskörén folytatódnak a földmunkák az épülő hallépcső nyomvonalán, továbbá megkezdődik a föld kitermelése az üzemi út alatti műtárgynál.

Bővebben...

 

Forgalmi rend változásával járó munkák a Tisza-tónál

A Komplex Tisza-tó Projekt kivitelezője, a „K és H” Konzorcium tájékoztatása szerint a 47. héten, azaz november 18. és november 24. között Kiskörén folytatódnak a földmunkák az épülő hallépcső műtárgy nyomvonalán. Ugyanitt terméskő-szállításnak lehetünk szemtanúi, az üzemi híd bal parti hídfőnél lévő depóniába.

Bővebben...