palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Tisza-tó

Tisza-tó

Kezdődik a főcsatornák beeresztő műtárgyainak felújítása

A Komplex Tisza-tó Projekt megvalósításának részeként lakatosmunkákkal és a zsiliptáblák régi, elavult mozgató-szerkezetének kiemelésével a 7. héten (február 10-16.) megkezdődik a Jászsági- és a Nagykunsági-főcsatorna beeresztő műtárgyainak rekonstrukciója.

Bővebben...

 

A fagyok miatt átmenetileg szünetel a hidromechanizációs kotrás a Tisza-tavon

Az elmúlt napokban kialakult lepeljég miatt átmenetileg leállította a hidromechanizációs kotrást a Komplex Tisza-tó Projekt kivitelezője. A „K és H” Konzorcium tájékoztatása szerint azonban, amint enyhül az idő, a munkálatok folytatódnak a Kis-Tiszán a 0+000 - 0+700 és 5+100 - 5+400 szelvények között, valamint a X-es öblítő csatornán a 0+000 - 0+500 szelvények között.

Bővebben...

 

Aktuális munkák a Tisza-tónál

A hó megérkeztével és a keményebb fagyok beköszöntével immár fokozottan időjárásfüggő a Komplex Tisza-tó Projekt kivitelezése.

Bővebben...

 

Aktuális munkák a Tisza-tónál

A 4. héten is – január 20-26. között – több helyszínen zajlik a Komplex Tisza-tó Projekt kivitelezése – tájékoztatott a „K és H” Konzorcium. Kiskörén folytatódnak a hallépcső műtárgyának földmunkái, emellett a terméskő burkolatok kialakítása van soron, valamint szerkezetépítés munkákat végeznek  az üzemi út alatti műtárgynál és az ökológiai folyosó középső szakaszán, a réselt halátjáró blokkjainál.

Bővebben...

 

Aktuális munkák a Tisza-tónál

Az új évben, megújult erővel folytatódik a Komplex Tisza-tó Projekt kivitelezése. A „K és H” Konzorcium tájékoztatása szerint a 3. héten, január 13. és 19. között Kiskörén változatlanul a hallépcső műtárgyának földmunkái adják a fő tennivalót.

Bővebben...