palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Kitüntetettek

Kitüntetések kollégáinknak

Március 15., valamint a víz világnapja alkalmából több kollégánk is miniszteri elismerésben részesült a napokban. Váriné Szöllősi Irén , a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Vízrajzi Osztályának vezetője Vásárhelyi Pál-díjat kapott, Katona Gábor , a Vagyongazdálkodási és Üzemeltetési Osztály vezetője Kvassay Jenő emlékérmet érdemelt ki, Csibrán Zoltán, az Árvízvédelmi és Folyógazdálkodási Osztály vezetőjének munkáját pedig Miniszteri Elismerő Oklevéllel jutalmazták.

Módosítás: (2021. március 26. péntek, 10:18)

Bővebben...

 

Gátőrkardot kapott Dr. Hoffmann Imre

Nyugdíjba vonulása alkalmából és munkájának elismeréseként a vízügyi ágazat legrangosabb kitüntetését, a Gátőrkardot vehette át március 1-jén Dr. Hoffmann Imre volt közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár. Az ősszel leköszönt vezetőt otthonában, Rákóczifalván kereste fel Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) főigazgatója és Lovas Attila, a KÖTIVIZIG igazgatója.

Módosítás: (2021. március 04. csütörtök, 13:18)

Bővebben...

 

Az Év Mérnöke: Lovas Attila

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Mérnöki Kamara Elnökségének tavaly december 17-i döntése alapján Lovas Attila, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság vezetője kapta az „Év Mérnöke" elismerést. A kitüntetéssel járó oklevél és a Pataky Béla szolnoki szobrászművész tervei alapján készült bronzplakett ünnepélyes átadásának módjáról - tekintettel a járványhelyzetre és az emiatt előírt korlátozásokra – a testület elnöksége később határoz.

Bővebben...

 

Elismerés gát- és csatornaőreinknek

Példamutató munkájáért főigazgatói oklevelet kapott Csima Zoltán és Podani György, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság gát- és csatornaőre. A kitüntetetteknek az elismerést Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetője adta át szeptember 4-én a Belügyminisztériumban.

Módosítás: (2020. szeptember 08. kedd, 08:35)

Bővebben...

 

Miniszteri elismerés kollégánknak

Pócs Mihály, a Közép-Tisza vidéki Vízügyi Igazgatóság Kiskörei Szakaszmérnökségének szivattyútelepi gépésze az államalapítás ünnepe alkalmából miniszteri elismerésben részesült. Az ajándéktárgyat, egy Seiko órát Dr. Hoffmann Imre közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkártól vehette át a Belügyminisztériumban augusztus 31-én tartott ünnepségen.

Módosítás: (2020. szeptember 02. szerda, 12:50)

Bővebben...

 
További cikkeink...