palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Kitüntetettek

Kitüntetettek

Magyar Arany Érdemkereszt Horváth Béla műszaki igazgató-helyettes úr részére

Augusztus 20-a alkalmából HORVÁTH BÉLA műszaki igazgató-helyettes úr részére az ár- és belvízvédelemben, a veszélyelhárítás érdekében végzett sokirányú, közel négy évtizedes munkája elismeréséül a MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT Polgári Tagozatát adományozta Magyarország köztársasági elnöke. A KÖTIVIZIG főmérnöke részére az állami kitüntetést a Belügyminisztérium ünnepségén adta át Tállai András önkormányzati államtitkár.

 

Kitüntetésben részesültek munkatársaink a Környezetvédelmi Világnap alkalmából

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából a Vidékfejlesztési Minisztériumban tartott ünnepségen Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a közel négy évtizedes, főként környezeti kármegelőzési és vízminőség-védelmi területen végzett munkájáért KÖRNYEZETÜNKÉRT EMLÉKPLAKETTEL tüntette ki GYŐRI ZSOLTNÉT a Regionális Laboratórium csoportvezetőjét

A miniszter TÖRŐCSIK FERENC, a Szolnoki Szakaszmérnökség gátőre részére MINISZTERI ELISMERŐ OKLEVÉL kitüntetést adományozott a környezeti kármegelőzés, ár- és belvízvédekezés területén végzett két és fél évtizedes munkája elismeréseként.

 

Kitüntetések

PRO AQUA Emlékérem kitüntetésben részesült Fejes Lőrinc, a Kiskörei Szakaszmérnökség vezetője. A Magyar Hidrológiai Társaság által adományozott szakmai elismerést a társaság 2012. május 29-én megtartott éves közgyűlésén vehette át kollégánk a vízügyi ágazatban végzett kiemelkedő színvonalú munkájáért.

Kocsi Mihály, a KÖTIVIÉP’B Kft. ügyvezető igazgatója a mély- és vízépítésben végzett több évtizedes kiemelkedő munkájáért, számos Tisza-völgyi árvízvédelmi létesítmény, illetve Felsőzsolca és térsége árvízmegelőző létesítményei kivitelezési munkáinak magas színvonalú irányításában való részvételéért Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést vehetett át dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől a 2012. június 1-jén 62. alkalommal megtartott Építők Napján.

 

A Víz Világnapja alkalmából Miniszteri Elismerésben részesült Igazgatóságunk munkatársa

Simon József, a Kiskörei Szakaszmérnökség csoportvezetője a Víz Világnapja alkalmából a vidékfejlesztési tárca és a Belügyminisztérium közös ünnepségén a belügyminiszter által adományozott Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést vehetett át a Kiskörei Vízlépcső és a szivattyútelepek biztonságos üzemeltetése, valamint ár- és belvízvédelmi munkája elismeréseként.

 

2012. évi szakmai elismerések

Állami kitüntetésben részesült Igazgatóságunk munkatársa

Kovács Ferenc, a Szolnoki Szakaszmérnökség vízrendezési ügyintézője a Március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a Belügyminisztériumban megrendezett ünnepségen Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést vehetett át a vízügyi szolgálatban eltöltött három és fél évtizedes példamutató munkája elismeréséül.