Magyarország

feed-image

Címlap Vízgazdálkodási évkönyvek

Vízgazdálkodási évkönyvek

Vízgazdálkodási évkönyv 2016

Az évkönyv teljes tartalma elérhető a képre kattintva.

 

Vízgazdálkodási évkönyv 2015

Már digitális és nyomtatott formában is elérhető a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság 2015. évi tevékenységét összefoglaló Vízgazdálkodási Évkönyv.
Az immáron hetedik alkalommal megjelentett szakmai kiadványunk tartalmazza azon szakmai feladatok és intézkedések leírását, amelyek a hatékony és sikeres vízkészlet-gazdálkodásra, valamint vízkormányzásra irányulnak.
A most megjelent kiadvánnyal célunk, hogy ne csak a vízügyi szakemberek, hanem a nyilvánosság számára is közérthető formában tartalmazzon érdekes információkat. Az évkönyv teljes tartalma elérhető a képre kattintva.

 

Vízgazdálkodási évkönyv 2014

Most megjelent kiadványunkban a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság 2014. évi vízgazdálkodási, vízkár-elhárítási, közfoglalkoztatási és gazdálkodási tevékenységét, a felszíni és felszín alatti vizeink tervszerű és gazdaságos hasznosítását, valamint a fenntartható vízkészlet-gazdálkodás gyakorlati megvalósítását mutatjuk be. A legfrissebb, a sorban immár hatodik évkönyvünk reményeink szerint hozzájárul ahhoz, hogy a vízgazdálkodással kapcsolatos munkánkat a közvéleménnyel még jobban megismertessük. A kiadvány a képre kattintva olvasható.

 

Vízgazdálkodási évkönyv 2013

Az évkönyv teljes tartalma elérhető a képre kattintva.

 

Vízgazdálkodási Évkönyv 2012

Az évkönyv teljes tartalma elérhető a képre kattintva.

 
További cikkeink...