palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Tisza-tó Tisza-tó vízrendszere

Duzzasztás Kiskörén

A Tisza folyó vízjárására való tekintettel a Kiskörei vízlépcsőnél a duzzasztást március 24-én 9 órakor a Kisköre-felső vízmércén mért 616 centiméteres vízállásnál megkezdjük.

Bővebben...

 

Megkezdtük a duzzasztást Kiskörén

A Tisza folyó vízjárására való tekintettel, a Kisköre-felső vízmércén mért 632 centiméteres vízállásnál, december 28-án 13:00 órakor megkezdtük a duzzasztást a Kiskörei Vízlépcsőnél.

Bővebben...

 

Tisza-tó: műtárgyak zárása

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a Tisza folyó vízjárására való tekintettel a Tisza-tó IV., V., VI., Kis-Tisza, Aponyháti, IX., Kis-Füredi fok és a X. számú szabályozó műtárgyai, illetve a VI. és IX. számú szabályzó műtárgyak tiltói december 1-én, 8 órától zárásra kerülnek.

 

Téli vízszint a Tisza-tóban

November 20-ára az ütemterv szerint befejeződött a Tisza-tó őszi leürítése.  A továbbiakban - a tavaszi feltöltés kezdetéig - a téli vízszint a Kisköre-felső vízmércén mért 620-10 centiméter.

Bővebben...

 

Megkezdődik a Tisza-tó őszi leürítése

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság november 6-án reggel megkezdi a Tisza-tó őszi leürítését, ezzel egy időben kinyitja a töltéskoronán kialakított kerékpárút gépjárműforgalmat korlátozó sorompóit. A vízszintcsökkentés a halászati hasznosító, a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. és a KÖTIVIZIG fokozott együttműködése alapján készített monitoring terv szerint történik.

Bővebben...