Magyarország

feed-image

Címlap Tisza-tó Tisza-tó vízrendszere

Megkezdődik a Tisza-tó feltöltése

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság mától megkezdi a Tisza-tó tavaszi feltöltését. Az érkező vízhozam és a Kisköre alatti folyószakasz apadásának függvényében a jelenlegi, 675+-5 centiméteres vízállásról napi 5 centiméteres emeléssel április 27-ig 725 centiméterre duzzasztjuk a tó vízszintjét.

Bővebben...

 

Megkezdődik a duzzasztás Kiskörén

A Tisza folyó vízjárására való tekintettel a Kiskörei vízlépcsőnél a duzzasztást április 17-én 15:00 órakor, a Kisköre-felső vízmércén mért 670 cm-es vízállásnál megkezdjük. A további időszakban a vízszinttartás a Kisköre-felső vízmércén mérve: 675+-5 cm.

Bővebben...

 

A duzzasztás megszüntetése Kiskörén

A Tisza folyó vízjárására való tekintettel - a levonuló árhullám miatt - a Kiskörei vízlépcsőnél a duzzasztást a Kisköre-felső vízmércén mért 610+-10 cm-es vízszint-tartományban április 5-én 13:30 órakor megszüntetjük.

Bővebben...

 

Duzzasztás Kiskörén

A Tisza folyó vízjárására való tekintettel a Kiskörei vízlépcsőnél a duzzasztást március 24-én 9 órakor a Kisköre-felső vízmércén mért 616 centiméteres vízállásnál megkezdjük.

Bővebben...

 

Megkezdtük a duzzasztást Kiskörén

A Tisza folyó vízjárására való tekintettel, a Kisköre-felső vízmércén mért 632 centiméteres vízállásnál, december 28-án 13:00 órakor megkezdtük a duzzasztást a Kiskörei Vízlépcsőnél.

Bővebben...