palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Tájékoztató, hirdetmények

TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatom, hogy a Tisza folyó vízjárására való tekintettel a Kiskörei Vízlépcsőnél a duzzasztást

2011. január 26-án 15.00 órakor


a Kisköre felső vízmércén mért  686 cm-es vízállásnál megkezdtük.

Bővebben...

 

KÖTI-KÖVIZIG ár- és belvízvédelmi tájékoztató 2011. január 26.

Hidrometeorológia:

Az elmúlt 24 óra folyamán a Tisza vízgyűjtőin területi átlagban nem jelentős, alig 2,1 mm csapadék esett. Működési területünkön valamennyi folyón – Tisza, Zagyva-Tarna, Hármas-Körös és a Hortobágy – Berettyó - végig apadás figyelhető meg. A Tisza apadása az elkövetkezendő nap során 4-20 cm lesz. Ma reggel a Tisza középső és alsó szakasza jégmentes volt, a Zagyván az éjszakai fagyok hatására parti jeget figyeltek meg.

Bővebben...

 

KÖTI-KÖVIZIG ár- és belvízvédelmi tájékoztató 2011. január 25.

Hidrometeorológia:

Az elmúlt 24 óra folyamán a Tisza vízgyűjtőin területi átlagban jelentéktelen mennyiségű csapadék esett. Működési területünkön valamennyi folyón – Tisza, Zagyva-Tarna, Hármas-Körös és a Hortobágy – Berettyó - végig apadás figyelhető meg. A Tisza apadása az elkövetkezendő nap során 4-20 cm lesz. Ma reggel a Tisza középső és alsó szakasza jégmentes volt, a Zagyván az éjszakai fagyok hatására parti jeget figyeltek meg.

Bővebben...

 

KÖTI-KÖVIZIG ár- és belvízvédelmi tájékoztató 2011. január 24.

Hidrometeorológia:

Az elmúlt 24 óra folyamán a Tisza vízgyűjtőin területi átlagban jelentéktelen mennyiségű csapadék esett. A Tisza újabb árhulláma jelenleg Tiszaug térségében tetőzik. Ma reggel a Közép-Tiszán Szolnokig apadó vízállásokat mértek, Tiszaugnál 624 cm, változatlan jellegű volt a vízállás. Az apadás várható üteme a Szolnok alatti szakaszon az elkövetkezendő nap során 3-10 cm lesz. A Zagyva-Tarna folyói, a Hármas-Körös és a  Hortobágy – Berettyó végig apad. Ma reggel a Tisza középső és alsó szakasza valamint a Zagyva jégmentes volt.

Bővebben...

 

KÖTI-KÖVIZIG ár- és belvízvédelmi tájékoztató 2011. január 23.

Hidrometeorológia:

Az elmúlt 24 óra folyamán a Tisza vízgyűjtőin területi átlagban 0 és 5,0 mm csapadék hullott, de egyes állomásokon megközelítette a 10 mm-t. Az újabb tiszai árhullám jelenleg Szolnok térségében tetőzik. Az apadás várható üteme a Szolnok alatti szakaszon az elkövetkezendő nap során felgyorsul, 2-12 cm között valószínű. A Zagyva-Tarna, a  Hármas-Körös és a  Hortobágy – Berettyó is végig apad. Ma reggel a Tisza középső és alsó szakasza jégmentes volt, a Zagyván Alattyán fölött parti jeget észleltek, alatta jégmentes volt.

Bővebben...

 
További cikkeink...