palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Tájékoztató, hirdetmények

Ismeretlenek megrongálták a Tisza-tavi gátzárat

Alig telt el pár óra a Tisza-tó melletti árvízvédelmi töltésen elhelyezett gátkapuk augusztus 4-i  lezárása óta, ismeretlen tettesek még aznap éjjel megrongálták a tiszaszőlősi gátőrház melletti kaput, illetve széthúzták a 169+020 tkm. szelvényben elhelyezett betonelemeket.

Bővebben...

 

Aszfaltozzák a tározó szervízútját

Várhatóan ma, július 11-én megkezdődik a Hanyi-Tiszasülyi árapasztó tározó szervízútjának aszfaltozása. A munkálatok befejezésének időpontjáig - előreláthatóan július 31-ig - a helyszínen részleges, illetve egyes részén teljes forgalomkorlátozásra számítsanak az arra közlekedők.

Módosítás: (2016. július 11. hétfő, 08:04)

Bővebben...

 

Elkezdődött a vakáció a Tisza-tó körül is

A nyári napok, a hőség beköszöntével egyre jobban vágyunk a frissítő vízpartra, ahol kellemesen tölthetjük el a szabadidőnket. Legyen az aktív sport, kerékpározás, vagy csak egy fa árnyékában meghúzódva pecázzunk A Tisza-tó mindkét szabadidős tevékenységre alkalmas, azonban szükséges az egymás iránti tolerancia.

Bővebben...

 

Továbbra is térítésmentes marad a mezőgazdasági vízszolgáltatás

Ez év július elsejét követően is a „térítésmentes” mezőgazdasági vízszolgáltatás marad érvényben, amely szerint a szolgáltatás díját – a vízügyi igazgatási szervek útján – a központi költségvetés biztosítja az öntözés, halastó, és rizs vízellátása vonatkozásában.

Módosítás: (2016. június 13. hétfő, 09:18)

Bővebben...

 

Forgalomkorlátozás aszfaltozás miatt

Várhatóan május 14-én kezdődnek a Hanyi-Tiszasülyi árapasztó tározó töltésén kialakított, közlekedést biztosító rampák aszfaltozási munkái, amelyek előreláthatóan június 30-ig fejeződnek be. Az építkezés időtartama alatt a rampákat a forgalom elől lezárják.

Bővebben...

 
További cikkeink...