palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Jeles események, érdekességek

Jeles események, érdekességek

Megjelent a karácsonyi Közép-Tisza

Az őszi felülvizsgálatokat lezáró kiértékelő értekezleten elhangzottak összefoglalója adja a Közép-Tisza legfrissebb, most megjelent számának gerincét.

Bővebben...

 

Tóth Tamás Komárom-Esztergom megyei elismerése

Az idei dunai árvíz időben már messze van, de az emlékekbe örökre beivódott. Komárom-Esztergom Megye Önkormányzatának november 28-i ünnepi ülésén „Komárom Esztergom Megyéért Szakmai Díjat” adományoztak Tóth Tamásnak, igazgatóságunk vízgazdálkodási osztálya helyettes vezetőjének a védekezés során nyújtott kimagasló szakmai munkájának elismeréseként.

Bővebben...

 

Megtisztult az Alcsi-Holt-Tisza környezete

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság, az Alcsi-Holt-Tiszáért Közalapítvánnyal és a szolnoki önkormányzattal együttműködve - közfoglalkoztatottak bevonásával - több köbméternyi hulladékot gyűjtött össze a napokban az Alcsi Holt-Tisza partjáról.

Bővebben...

 

Árvízvédelmi fővédvonal fejlesztés

 

Heves megyei elismerés igazgatóságunknak

A Heves Megyei Védelmi Bizottság csütörtökön, Egerben tartott soros ülésén a védekezési igazgatás területén végzett 60 éves tevékenységéért emlékplakettet adományozott a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóságnak. Képünkön Horváth Béla műszaki igazgató-helyettes a rangos elismeréssel.

 
További cikkeink...