palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Jeles események, érdekességek

Jeles események, érdekességek

Félidőben az őszi felülvizsgálat

Az árvízi biztonság megőrzésének, növelésének egyik sarkalatos eleme a hagyományos őszi felülvizsgálat, amelynek keretében kiemelt figyelmet kap a védművek, műtárgyak, létesítmények állapotának felmérése, az elektromos és gépészeti berendezések üzemképességének ellenőrzése, az esetleges rekonstrukciós igények összegzése.  Természetesen az év eleje óta átvett, korábban társulati, önkormányzati kezelésben lévő művek is górcső alá kerülnek.

Bővebben...

 

Magas szintű árvízbiztonság a Körös-zugban

Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott, Boldog István, a térség országgyűlési képviselője, Pánczél Ferenc, Szelevény polgármestere, Lovas Attila, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatója, valamint Kocsi Mihály, a kivitelező Kötiviép ’B Kft. ügyvezető igazgatója adta át ünnepélyesen csütörtökön Szelevényben a KÖTIVIZIG legnagyobb árvízvédelmi beruházását, amely összesen 11 kilométernyi fővédvonal fejlesztését foglalta magába a Hármas-Körös jobb partján.

Bővebben...

 

Célegyenesben a kerékpárút építése

Jelenleg mintegy 85 százalékos a Kőtelek-Tiszasüly között, a szőke folyó jobb oldali töltéskoronáján húzódó kerékpárút építésének készültsége.

Bővebben...

 

Kutatók éjszakája, diákkonferencia és „halas” workshop - igazgatósági előadókkal

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság három vezetője is előadói felkérést kapott a Szolnoki Főiskola tiszaligeti campusában, szeptember 26-27-én megrendezendő, „KarpART – multikulturális csobbanás” felsőoktatási találkozó és szabadegyetemének szervezőitől.

Bővebben...

 

Állandóan a figyelem középpontjában

A Kiskörei Szakaszmérnökségen augusztus 30-án tartották a már hagyományosnak mondható évértékelő állománygyűlést, ahol részt vettek az aktív és a nyugdíjba vonult dolgozók, valamint meghívott szakági kollégák.

Bővebben...

 
További cikkeink...