palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Jeles események, érdekességek Tükröt tartunk magunk elé

Tükröt tartunk magunk elé

– Az igazgatóságról kialakult kép pozitív, ez dicséret a kollégák munkájáért – kommentálta Lovas Attila igazgató a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság minőségirányítási rendszere keretében tavaly végzett vevőelégedettségi vizsgálat eredményét.

Váriné Szöllősi Irén, a KÖTIVIZIG minőségirányítási szakmai vezetője hozzátette: a felmérés telefonos, valamint email-es megkeresés alapján történt, mégpedig ár- és belvíz, környezeti kárelhárítás, a Tisza-tó üzemeltetése, kezelői hozzájárulás, vízszolgáltatás, vízrajz és vízgazdálkodás témakörben. A felkért partnerek 78 százaléka vállalta a válaszadást, illetve küldte vissza a kérdőívet, így a felmérés reprezentatívnak tekinthető. A válaszok feldolgozása során pozitív kép rajzolódott ki igazgatóságunkról. Partnereink rendre kiemelték a magas szintű szakmai tudást és felkészültséget, az együttműködési és segítőkészséget, a kiváló területismeretet, a jó szervezettséget, a megbízhatóságot, a gyors reagálási képességet, a térséget előremozdító, hosszú távú gondolkodást, valamint a korrekt tájékoztatást.
Kérésünkre gyengeségeinkre is rávilágítottak, így a bizonyos helyeken kiépítetlen vagy nem elég jól működő vízelvezető hálózatra, szakembereink túlterheltségére, vagy éppen a védművek nem mindenütt megfelelő állapotára. Természetesen a felvázolt negatívumokra – eszközeinkhez és lehetőségeinkhez mérten – igyekszünk mielőbb megoldást találni.
Ezúton is köszönjük partnereinknek, hogy válaszaikkal segítették munkánk hatékonyabbá tételét!