palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Címlap Tisza-tó Tisza-tó vízrendszere TÁJÉKOZTATÁS

TÁJÉKOZTATÁS

Kivonat a KÖTI-KÖVIZIG Kiskörei Szakaszmérnökségen 2011. szeptember 27-én megtartott téli vízszintegyeztető tárgyalásról készült emlékeztetőből

Lovas Attila KÖTIKÖVIZIG, Szolnok

A vízszintegyeztető tárgyalásról emlékeztető készül, melyben rögzítésre kerül, hogy a halászati hasznosító magasabb téli vízszintet szeretne. Halállomány átteleltetésének biztosítása céljából javasolja a szükség szerinti hóeltakarítás és lékelés megfontolását.

Hegedűs Gábor Tisza-tavi Sporthorgász KN Kft., Tiszafüred

Minden halat meg akarnak menteni, ami nehéz feladat, de nem a munka elől akarnak kitérni. A továbbiakban is kéri a 2010-2011. évi téli időszakban előírt maximális 635 cm-es vízszintet.

 

Lovas Attila KÖTIKÖVIZIG, Szolnok

Ez a Vidékfejlesztési Minisztérium részére küldendő levélbe belefoglalásra kerül. Elmondta, hogy egyetért Kovács Pállal, miszerint a kis vízmélységű területeken halpusztulás következhet be. Felhívta a figyelmet, hogy az emlékeztető, valamint az előadások anyagai a KÖTIKÖVIZIG honlapján hozzáférhetőek lesznek.

A Vidékfejlesztési Minisztérium részére a Tisza-tó téli vízszintjével kapcsolatos jelentés 2011. szeptember 30-án megküldésre került.

Az emlékeztető és a vízszintegyeztető tárgyaláson elhangzott három előadás anyaga 2011. szeptember 29-én lett elhelyezve a honlapon, mely lentebb részletesen megtekinthető.

A téli vízszint egyeztető tárgyalással kapcsolatos letölthető előadás anyagok és emlékeztető :


Ezen tájékoztatás a Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft., mint a Tisza-tó halászati hasznosítójának kérésére került közzétételre.

Kisköre, 2011. október 06.

Fejes Lőrinc s.k.

szakaszmérnök