palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Címlap Közérdekű Forgalomkorlátozások a Tisza-tónál

Forgalomkorlátozások a Tisza-tónál

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2022. március 7-től egyes, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kezelésében lévő létesítményeken útburkolat-felújítás kezdődött. A kivitelezés több helyszínen egyszerre folyik majd, forgalomkorlátozás és esetenként útlezárások mellett. Kérjük a Tisza-tóhoz érkezőket és az elsőrendű árvízvédelmi töltésen közlekedőket, hogy vegyék figyelembe a kihelyezett forgalomkorlátozási jelzéseket, és fokozott körültekintéssel haladjanak a munkavégzéssel érintett területeken, illetve azok környezetében!

2022. március 24. és április 7. között teljes útlezárására kerül sor a Tisza folyó jobb part 135+200 – 135+300 tkm szelvényei (Jászsági-főcsatorna beeresztő műtárgya és a Kiskörei szabadstrand között)
illetve a Tisza folyó jobb part 136+800 – 137+500 tkm szelvényei (Kiskörei szabadstrand és a Tiszanána- Dinnyéshát között) közötti szakaszon.

Ebben az időszakban az árvízvédelmi töltésre fel lehet hajtani, a munkával érintett területek kivételével a horgászhelyek megközelíthetőek, azonban az árvízvédelmi töltésen a hosszirányú közlekedés nem biztosított.
Kérjük, indulás előtt mindig tájékozódjanak az aktuális munkavégzés helyszíneiről és a forgalomkorlátozásokról igazgatóságunk honlapján (www.kotivizig.hu), a KÖTIVIZIG Kiskörei Szakaszmérnökségén, továbbá az önkormányzatoknál, kikötőkben!
Mindannyiunk közös érdeke, hogy az árvízvédelmi töltés útburkolata mind a kerékpáros, mind a gépjárművek közlekedés számára megfelelő legyen. A munkálatok idejére szíves együttműködésüket és megértésüket kérjük!