palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Rainman Projekt: A heves esőzésekkel kapcsolatos tapasztalatok és elvárások felmérése

Tisztelt Látogató!

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság önálló partnerként részt vesz a RAINMAN megnevezésű CE968 kódszámú INTERREG CE támogatásból megvalósuló projektben. A projekt célja, hogy a különböző adottságú területek vonatkozásában olyan egységes stratégia kerüljön kidolgozásra, amely biztosítja

a heves esőzések hatására bekövetkezett károk kialakulásának megelőzését vagy a károk mértékének minimalizálását. A projekt részeként egy kérdőív formájában szeretnénk megismerni, milyen tapasztalatai vannak a heves esőzésekkel kapcsolatban a Közép-Tisza vidékén és, milyen elvárásai és igényei vannak a heves esőzések okozta kockázat kezelés meghatározásával vagy fejlesztésével kapcsolatban.

A kérdőív kitöltése mindössze 15-20 percet vesz igénybe az idejéből, mellyel segíthet fejleszteni a heves esőzések okozta kockázatok kezelését Európában!
A kérdőív az alábbi linken érhető el: https://surveys.iu-info.de/978572?lang=hu.
A régió kiválasztásánál a legördülő menüből kérem, válassza a „Jász-Nagykun Szolnok” lehetőséget, mely a kérdőív kiértékelése során a Közép-Tisza vidékére fog vonatkozni.

Köszönjük a segítségét!

Ismertető: rainman_leaflet_hu.pdf