Magyarország

feed-image

Címlap Védekezés

Vízkár elhárítási védekezés

Nőtt az elöntött terület nagysága

Térségünkben az utóbbi napokban lehullott, jelentős mennyiségű csapadék következményeként nőtt a vízborítás nagysága és az átemelt belvíz mennyisége a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság működési területén. Változatlanul II. fokú az árvízvédelmi készültség a Hortobágy-Berettyó jobb partján.

Bővebben...

 

Kisebb a belvízzel elöntött terület

Csökkent a vízborítás nagysága és az átemelt belvíz mennyisége a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság működési területén. Változatlanul II. fokú az árvízvédelmi készültség a Hortobágy-Berettyó jobb partján.

Bővebben...

 

Árvízvédelmi készültség a Hortobágy-Berettyó mentén

Másodfokúra mérséklődött az érvényben lévő legmagasabb belvízvédelmi készültség a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság működési területén, ugyanakkor II. fokú árvízvédelmi készültség lépett életbe ma reggeltől a Hortobágy-Berettyó jobb partján.

Bővebben...

 

Belvízvédekezés minden szakaszon

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság valamennyi belvízvédelmi szakaszán készültség van érvényben, ebből kettőben a legmagasabb fokú. Az elöntött terület nagysága megközelíti a 13 ezer hektárt.

Bővebben...

 

Ár- és belvízvédelmi tájékoztató

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság március 11. óta I. fokú árvízvédelmi készültséget tart fenn a Zagyva mentén, a szászberek-jászberényi védelmi szakaszon, összesen 99,7 kilométer hosszan. A belvíz is munkát ad a térségben, a KÖTIVIZIG valamennyi belvízvédelmi szakaszán készültség van érvényben.

Bővebben...

 
További cikkeink...