palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Védekezés

Vízkár elhárítási védekezés

Belvízvédekezés minden szakaszon

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság valamennyi belvízvédelmi szakaszán készültség van érvényben, ebből kettőben a legmagasabb fokú. Az elöntött terület nagysága megközelíti a 13 ezer hektárt.

Bővebben...

 

Ár- és belvízvédelmi tájékoztató

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság március 11. óta I. fokú árvízvédelmi készültséget tart fenn a Zagyva mentén, a szászberek-jászberényi védelmi szakaszon, összesen 99,7 kilométer hosszan. A belvíz is munkát ad a térségben, a KÖTIVIZIG valamennyi belvízvédelmi szakaszán készültség van érvényben.

Bővebben...

 

Megszűnt a belvízvédelmi készültség

A kedvező hidrometeorológiai körülményekre tekintettel március első napján délután a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság megszüntette a belvízvédelmi készültséget a kunhegyesi, a karcagi és a kisújszállási védelmi szakaszokon.

Bővebben...

 

Jeges árvíz elleni készültség a Tápió mentén

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság február 27-én 10 órától II. fokú jeges árvíz elleni készültséget rendelt el a Szolnok-Újszász-Szórói és a Szászberek-Jászberényi védelmi szakaszok két őrjárásában, a Tápió mentén.

 

Belvízvédelmi készültség négy szakaszon

Térségünkben jelenleg négy belvízvédelmi szakaszon tart készültséget a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. A szivattyútelepek működtetésén túl a vízkormányzás is a védekezési tennivalók részét képezi. Az elöntött területek nagysága 7300 hektár.

Bővebben...

 
További cikkeink...