palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Víz világnap

Víz világnapi programjaink

Összesen megközelítően négyszáz alkotás érkezett a Magyar Hidrológiai Társaság Szolnoki Területi Szervezete koordinálásával meghirdetett víz világnapi képzőművészeti pályázatra. Az idei programok március 20-án kezdődnek óvodások főszereplésével, 22-én pedig az iskolásoknak rendezzük meg hagyományos vetélkedőnket.

Bővebben...

 

Víz világnap a természet jegyében

Képzőművészeti pályázatok és játékos akadályverseny kisebb és nagyobb gyerekeknek, diákoknak – többek között ezek az idei víz világnap térségi programjai, amelyeket hagyományosan a Magyar Hidrológiai Társaság Szolnoki Területi Szervezete szervez a NEFAG Zrt. és a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság közreműködésével.

Bővebben...

 

Víz világnap Győrben és Szolnokon

Idén a Duna Múzeum mellett az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság szervezte a víz világnapi központi díjátadó ünnepséget, amit Győrben, a városháza dísztermében rendeztek március 23-án. Ugyanezen a napon Szolnokon az immár hagyományos víz világnapi akadályversenyt vezényelte le a Magyar Hidrológiai Társaság (MHT) Szolnoki Területi Szervezete és a NEFAG Zrt. a KÖTIVIZIG közreműködésével.

Bővebben...

 

Víz világnapi hívogató

Rajzpályázat és játékos akadályverseny diákoknak – többek között ezek az idei víz világnap térségi programjai, amelyeket az idén centenáriumát ünneplő Magyar Hidrológiai Társaság Szolnoki Területi Szervezete és a NEFAG Zrt. szervez a KÖTIVIZIG közreműködésével.

Bővebben...

 

Víz világnapi pályázatok, vetélkedő és akadályverseny

A Magyar Hidrológiai Társaság (MHT) Szolnoki Területi Szervezete, és a NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Háza a víz világnapja alkalmából képzőművészeti pályázatot hirdet óvodások, általános iskolák alsó és felső tagozatos, illetve középiskolás diákok részére „Szennyvizek? Tiszta vizet!” témában.

Bővebben...

 
További cikkeink...