palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Árvízvédelem

Elhúzódhat a Tisza tetőzése

Továbbra is elsőfokú az árvízvédelmi készültség a Közép-Tiszán, a folyó mindkét partján Kiskörétől Dobáig, illetve Tiszapüspökiig, II. fokú az árvízvédelmi készültség a Hortobágy-Berettyó jobb partján.
Megszűnt az I. fokú készültség a Hármas-Körös Mezőtúrtól a Tisza torkolatig terjedő szakaszán, így jelenleg a Tisza vízállása miatt a KÖTIVIZIG árvízvédekezéssel érintett folyószakasza valamivel több, mint 140 kilométer.

Módosítás: (2018. április 11. szerda, 13:02)

Bővebben...

 

Folytatódik az ár- és belvízvédekezés

A Tisza vízállása miatt továbbra is elsőfokú az árvízvédelmi készültség a Közép-Tiszán, a folyó mindkét partján Kiskörétől Dobáig, illetve Tiszapüspökiig, valamint a Hármas-Körös Mezőtúrtól a torkolatig terjedő jobb parti szakaszán. Továbbra is II. fokú az árvízvédelmi készültség a Hortobágy-Berettyó jobb partján, így jelenleg közel 200 kilométeren védekezik a KÖTIVIZIG.

Módosítás: (2018. április 11. szerda, 13:03)

Bővebben...

 

Árvízvédelmi készültség több folyónkon

A Tisza áradása miatt április 6-án 10 órától I. fokú árvízvédelmi készültséget rendelt el a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság a folyó mindkét partján Kiskörétől Dobáig, illetve Tiszapüspökiig, április 5-én pedig a Hármas-Körös Mezőtúrtól a torkolatig terjedő jobb parti szakaszára. Változatlanul II. fokú az árvízvédelmi készültség a Hortobágy-Berettyó jobb partján. Így jelenleg összesen 197 kilométeren védekezik a KÖTIVIZIG.

Bővebben...

 

Árvízvédelmi készültség a Hortobágy-Berettyó mentén

Másodfokúra mérséklődött az érvényben lévő legmagasabb belvízvédelmi készültség a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság működési területén, ugyanakkor II. fokú árvízvédelmi készültség lépett életbe ma reggeltől a Hortobágy-Berettyó jobb partján.

Bővebben...

 

Ár- és belvízvédelmi tájékoztató

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság március 11. óta I. fokú árvízvédelmi készültséget tart fenn a Zagyva mentén, a szászberek-jászberényi védelmi szakaszon, összesen 99,7 kilométer hosszan. A belvíz is munkát ad a térségben, a KÖTIVIZIG valamennyi belvízvédelmi szakaszán készültség van érvényben.

Bővebben...

 
További cikkeink...