Magyarország

feed-image

Címlap Közérdekű

Tájékoztató, hirdetmények

Hajósoknak szóló hirdetmények

A Tisza folyót a 340+370 fkm és 340+420 fkm szelvényekben keresztező szénhidrogén vezetékek bontási munkálatairól

 

Tisza-tó: újabb sorompókat zárunk le

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a Tisza-tó körül megnövekedett kerékpárosok száma okán, a  további balesetek elkerülése miatt újabb sorompókat zárunk le az átmenő gépjárműforgalom megakadályozása céljából a folyó bal és jobb parti töltésén. Mindezt oly módon tesszük, hogy a kikötők, horgászhelyek és a szabadvízű strandok továbbra is megközelíthetőek, a helyi forgalom tehát zavartalan marad.

Bővebben...

 

Helyreállították a megrongált szolnoki „támfalmúzeumot”

Szerdán kicserélték a legutóbb megrongált 3 üvegfelületet a szolnoki Tisza-parti sétány régi támfalnak emléket állító szakaszán. Sajnos a két éve történt átadás óta harmadik alkalommal próbálkoztak ismeretlenek betörni a „támfalmúzeumot” fedő üvegtáblákat.

Bővebben...

 

A Tisza-tavi gátzárról jogász szemmel

Igazgatóságunk sok észrevételt kapott a Tisza-tó burkolt bal parti árvízvédelmi töltése egy szakaszának augusztus 4-i lezárása miatt.  Az erről szóló első, augusztus 2-i tájékoztatónkban is hangsúlyoztuk, hogy az intézkedés a kerékpárosok védelme érdekében született, amit a közelmúltban bekövetkezett balesetek tettek indokolttá. Miután többen sérelmezik az igazgatóság eljárását, ezúttal ennek jogi hátterét világítjuk meg.

Bővebben...

 
További cikkeink...