palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Közérdekű

Tájékoztató, hirdetmények

Újra csökken az Alcsi Holt-Tisza szintje

Miután a környék belvizeit befogadó szolnoki Alcsi Holt-Tisza vízállása a napokban meghaladta a maximális tározási szintet, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság két szivattyú üzembe állításával megkezdte a holtág vízszintjének csökkentését.

Bővebben...

 

Hiteles elektronikus másolatkészítés

 

A duzzasztás megszüntetése Kiskörén

A Tisza folyó vízjárására való tekintettel - a levonuló árhullám miatt - a Kiskörei vízlépcsőnél a duzzasztást a Kisköre-alsó vízmércén mért 600 centiméteres vízszintnél  március 21-én 12 órakor megszüntetjük.

Bővebben...

 

Vízjogi engedélyezéshez vízügyi nyilatkozat kérelmek

A Magyar Közlöny 2017. évi 231. számában a vízkészletek hasznosításának egyszerűsítéséhez kapcsolódó, valamint más vízgazdálkodási tárgyú kormányrendeletek módosításáról szóló 518/2017. (XII. 29.) Korm. rendelettel kihirdetésre került és 2018. január 1-én hatályba lépett a vízgazdálkodási hatósági jogkör gyakorlásáról szóló 72/1996. (V. 22.) Korm. rendelet módosítása, amely rendelkezik arról, hogy a vízjogi engedélyezési eljárás folyamatában, a kérelem részeként benyújtandó a vízügyi igazgatóság objektumazonosítási nyilatkozata.

Módosítás: (2019. február 11. hétfő, 14:06)

Bővebben...

 

Duzzasztás megszüntetése

A Tisza folyó vízjárására való tekintettel - a levonuló árhullám miatt - a Kiskörei Vízlépcsőnél a duzzasztást a Kisköre-alsó vízmércén mért 602 cm-es vízszintnél 2017. december 19-én 14:25 órakor megszüntettük.

Bővebben...

 
További cikkeink...