Magyarország

feed-image

Címlap Közérdekű

Tájékoztató, hirdetmények

Tájékoztató a mezőgazdasági vízszolgáltatásról

Október elsejétől lép hatályba a mezőgazdasági vízszolgáltatás díjképzési rendjéről szóló 115/2014. (IV.3.) Kormányrendelet módosítása. A szabályozás szerint „a mezőgazdasági vízhasználó a részére továbbított víz teljes mennyiségének megfelelő vízszolgáltatás – központi költségvetést terhelő, vízszolgáltatási díj állandó költségének felével csökkentett – díját fizeti meg a vele közvetlen kapcsolatban álló mezőgazdasági vízszolgáltatónak.” A vízhasználók díjfizetési kötelezettsége tehát a jövő hónap kezdetétől minden esetben fennáll.

Bővebben...

 

Hajósoknak szóló hirdetmények

Sodorvonali csőbevezetés építési munkálatairól és a vízi munkavégzés miatt elrendelt hajózási zárlatról a Tisza 346,4 fkm és 346,5 fkm szelvényei között

 

Hajósoknak szóló hirdetmények

A Tisza folyót a 340+370 fkm és 340+420 fkm szelvényekben keresztező szénhidrogén vezetékek bontási munkálatairól

 

Tisza-tó: újabb sorompókat zárunk le

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a Tisza-tó körül megnövekedett kerékpárosok száma okán, a  további balesetek elkerülése miatt újabb sorompókat zárunk le az átmenő gépjárműforgalom megakadályozása céljából a folyó bal és jobb parti töltésén. Mindezt oly módon tesszük, hogy a kikötők, horgászhelyek és a szabadvízű strandok továbbra is megközelíthetőek, a helyi forgalom tehát zavartalan marad.

Módosítás: (2016. augusztus 24. szerda, 07:26)

Bővebben...

 

Helyreállították a megrongált szolnoki „támfalmúzeumot”

Szerdán kicserélték a legutóbb megrongált 3 üvegfelületet a szolnoki Tisza-parti sétány régi támfalnak emléket állító szakaszán. Sajnos a két éve történt átadás óta harmadik alkalommal próbálkoztak ismeretlenek betörni a „támfalmúzeumot” fedő üvegtáblákat.

Bővebben...

 
További cikkeink...