Magyarország

feed-image

Címlap Közérdekű

Tájékoztató, hirdetmények

OSAP 2016. adatlapok

A 2016. tárgyévre vonatkozó Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) keretében jogszabály által előírt 2017-ben teljesítendő vízkészlet-gazdálkodási és vízhasznosítási adatgyűjtések.

Bővebben...

 

Életveszélyes a Holt-Tisza jegére lépni!

Az utóbbi napok télies időjárása következményeként az Alcsi-Holt-Tisza jelentős részén ugyan egybefüggő, ám még nem terhelhető jégréteg alakult ki, ezért a jégre lépni, azon tartózkodni életveszélyes. Ezt csak akkor szabad megtenni, ha a jég már kellő szilárdságúra hízott, nem olvad, illetve nem mozog.

Módosítás: (2016. december 14. szerda, 09:41)

Bővebben...

 

Tájékoztató a vízkészletjárulékról

Megjelent a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága kiadványa a vízkészletjárulék számításával kapcsolatos 2017. évi változásokról. A tájékoztató az alábbi linkre kattintva tölthető le: VKJ tájékoztató (.pdf)

 

Együttműködés a középfokú vízügyi szakképzés fejlesztésére

A középfokú vízügyi szakképzés fejlesztése érdekében együttműködési megállapodást írtak alá november 8-án Szolnokon. A dokumentumot a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kezdeményezésére a szolnoki székhelyű „vizes cégek” - a KÖTIVIZIG, a Víz- és Csatornaművek Koncessziós Zrt, és a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. – valamint a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum vezetői látták el kézjegyükkel a Pálfy-Vízügyi Szakgimnáziumban. Ezzel az eseménnyel egy régóta zajló együttműködés jelentős mérföldkőhöz érkezett.

Bővebben...

 

Felhívás

"Úszómű elhelyezés, csónaklekötő létesítése és üzemeltetése céljából" című nyilvános pályázati felhívás végső leadása határidejének módosulásáról

 
További cikkeink...