palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Jeles események, érdekességek

Jeles események, érdekességek

Megváltozott Igazgatóságunk székhelyének címe

2013. október 20-tól Boldog Sándor István körútra változott Igazgatóságunk székhelyének címe.

Bővebben...

 

Folytatódik a meder- és gyökérzónás kotrás a Tisza-tónál

A jövő héten is ugyanazokon a helyszíneken folytatódnak a Komplex Tisza-tó Projekt megvalósításának munkálatai.

Bővebben...

 

Interaktív lakossági fórum az Alcsi-Holt-Tiszáról

Érdeklődő helybeliekből, építő javaslatokból, gondolatébresztő megoldásokból egyaránt nem volt hiány az Alcsi-Holt-Tisza revitalizációja kapcsán október 16-án este tartott lakossági fórumon. A kertvárosi művelődési ház nagytermének ajtajára ki lehetett volna tenni a „megtelt” táblát.

Bővebben...

 

Aktuális munkálatok a Tisza-tónál

Több helyszínen zajlanak a Komplex Tisza-tó Projekt munkálatai. A kivitelező „K és H” konzorcium tájékoztatása szerint a 42. héten (október 14-19.) folytatódnak a Kiskörei Duzzasztómű szomszédságában a hallépcső műtárgyainak földmunkái.

Bővebben...

 

Régi-új téli vízszint-kombináció a Tisza-tóban

Évekkel ezelőtt rendszeresen alkalmazott, jelenleg azonban sajátosnak nevezhető téli vízszint-beállítási kombinációról döntött az október elsején tartott hagyományos kiskörei egyeztető tárgyalást követően a Tisza-tó kezelője, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (KÖTIVIZIG).  Tekintettel az önkormányzatok és egyes kikötők alacsonyabb téli vízszint iránti igényére, november 4-től kezdődően a jelenlegi 725 centiméterről 560+10 centiméterre csökken a vízszint, majd december 10-től 620 centiméterre növekszik.

Bővebben...

 
További cikkeink...