palyazat_fooldal

Magyarország

feed-image

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Jeles események, érdekességek

Jeles események, érdekességek

Befejeződött a KÖTIVIZIG őszi felülvizsgálata

 

Horváth Béla: a védbiztonság egyfajta létbiztonság

Noha a Körös-zugi árvízvédelmi fejlesztési projekt megvalósítása kezdetben – rajtunk és a kivitelezőn kívülálló okok miatt - némi késedelmet szenvedett, a Kötiviép B’ Kft. olyan jelentős kapacitásokat vonultatott fel, hogy még sincs csúszás – jelentette be Horváth Béla, a Hármas-Körös beruházás előrehaladásáról Mesterszálláson tartott sajtótájékoztatón, amelyen részt vettek Boldog István és Sági István országgyűlési képviselők is.

Bővebben...

 

Dr. Kállai Mária: van mit megköszönni, és van mire büszkének lenni

Egyperces néma felállással kezdődött a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kiértékelő értekezlete, adózva a kiskörei szakaszmérnökség tragikus hirtelenséggel, 32 évesen elhunyt kerületi felügyelője, Molnár Krisztián emlékének.

Bővebben...

 

Megjelent a Közép-Tisza jubileumi száma

A gazdag múltra és a jelen aktuális feladataira egyaránt fókuszál a vízügyi szervezet 60 éves jubileuma alkalmából megjelent Közép-Tisza. Igazgatóságunk lapjában felvillantunk képeket, emlékeket az elmúlt évtizedekből, és visszatekintünk a 40 éves Kiskörei Vízlépcső történetére.

Bővebben...

 

Mesterséges patakként kígyózik az épülő kiskörei ökológiai folyosó

Összesen mintegy 120 ezer köbméternyi földet mozgatnak meg a Komplex Tisza-tó Projekt keretében, a Kiskörei Vízlépcső mellett, 740 millió forintos ráfordítással létesítendő, 1300 méter hosszú ökológiai halátjáró építői.

Bővebben...

 
További cikkeink...