palyazat_fooldal

Magyarország

Gyengénlátóknak

Címlap Rólunk Kitüntetettek Tiszaroffért emlékérem Fejes Lőrincnek

Tiszaroffért emlékérem Fejes Lőrincnek

Tiszaroff Község Önkormányzata „Tiszaroffért” emlékérmet adományozott Fejes Lőrincnek, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kiskörei szakaszmérnökének.

A település képviselő-testülete azért alapította a díjat, hogy méltó módon kifejezésre juttassa a község elismerését és megbecsülését azok iránt, akik Tiszaroff fejlődéséért kiemelkedően dolgoztak.
Fejes Lőrinc is odaadó munkájáért kapta a kitüntetést, amivel nagymértékben hozzájárult a falu árvízbiztonságának megtartásáért, javításáért. Az indoklásból  az is kiderül, hogy kiskörei szakaszmérnökünk sokat tett azért, hogy kiváló kapcsolat alakuljon ki Tiszaroff önkormányzata és lakossága, valamint a vízügyi igazgatóság között. 
A díjat augusztus 16-án, a XVI. Tiszaroffi Találkozó programjainak részeként adták át, dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Kamarás Zsolt polgármester jelenlétében.
Önmagáért beszél az a tény, hogy a „Tiszaroffért” emlékéremmel elismertek közül egyedül Fejes Lőrinc nem a község polgára, hiszen nem ott él és dolgozik.